2. Osoby potrzebujące otrzymały bezpłatnie artykuły spożywcze:• warzywne i owocowe (groszek z marchewką, koncentrat pomidorowy, powidła śliwkowe); • skrobiowe (makaron jajeczny świderki),• mleczne (mleko UHT),• mięsne (szynka drobiowa, szynka wieprzowa, filet z makreli w oleju),• cukier (cukier biały), • tłuszcze (olej rzepakowy),
2. Pomoc żywnościowa trafiła do 700 osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej z terenu województwa mazowieckiego.
3. Wydaliśmy osobom potrzebującym:o 14,81900 ton żywności;o 2100 paczek żywnościowych;o 0 posiłków;
4. W ramach Podprogramu 2021 dla 25 osób korzystających z pomocy żywnościowej przeprowadzono 1 warsztat edukacyjny w ramach działań towarzyszących w formie wydawniczej – dla 25 osób.Kierownik GOPSMarta Schabowska